Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Hav det sjovt med design og syning hos FOF Sydjylland

Design- og syskole (8-16 år)

Du inviteres til en uge hvor vi vil sy fine og lækre anvendelige ting til hverdagen.

Går du med en lille syerske i maven og drømmer om at lære, at lave dit eget penalhus, gymnastiktaske, kjole, nederdel, t-shirt eller måske noget helt andet, så tøv ikke med at tilmelde dig.

Undervisningen er baseret på, at du kommer til at gå frem i dit tempo og under trygge forhold, hvor vi også prioriterer hyggen.

Vi slutter af med en fernisering, hvor du kan invitere dem du gerne vil vise dine fede kreationer til.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 05.08.2024-09.08.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.03 Sy-Lokale
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forælders navn og fødselsdato. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets navn og fødselsdato oplyses. Tilmelder du mere end 1 barn: Skal hvert barn tilmeldes enkeltvis. Det kan sagtens være i samme forælders navn.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 09:00-12:00 KUC Lonni Ravn
2 Tirsdag 06.08.2024 09:00-12:00 KUC Lonni Ravn
3 Onsdag 07.08.2024 09:00-12:00 KUC Lonni Ravn
Se alle Se færre
Lonni Ravn - Kreativ underviser hos FOF Sydjylland
Underviser

Lonni Ravn

Jeg er en kreativ livsnyder med en krøllet hjerne fyldt med ideer, der både bliver til succeser og fiaskoer, men det afholder mig ikke fra at prøve hver dag.

Jeg nyder livet i alle dets aspekter, mens jeg forsøger at anskue udfordringerne i et positivt skær med et smil på læben og en filosofi om, at hvis man er sig selv tro, så kan man også se sig selv i øjnene i spejlet om morgenen.

Jeg har altid været en kreativ sjæl og er helt klart bedst med min krøllede hjerne og mine hænder, end jeg er til det der med computere og skemaer og andre kedelige ting.

Jeg ser hele tiden muligheder i de små trivielle ting i hverdagen og i naturen og har en grundlæggende trang til at bruge ting på en ny måde og tænke det ind i nye sammenhæng for at se det i et nyt lys.

Jeg føler en stærk provokation af sætningen “Det kan man ikke“. Jeg vil hellere finde en løsning på hvordan man kan, i stedet for at lade mig begrænse og det vil man helt klart opleve i min undervisning. Skulle man være ekstra modig så er der også udfordring at hente.

Der vil ikke foreligge en speciel undervisningsplan til kurset, men jeg vil inden kurset kontakte hver enkelt deltager, så vi er helt “up to date” på, hvad hver enkelt ønsker at lave eller i det mindste bare har en ide om, hvad det kan være.

Så hvis dette har stukket lidt til dit kreative gen og vagt din skabertrang, så begynd allerede nu at se i skabene efter aflagt, hullet, plettet tøj, sengetæpper, duge, gardiner, lagner og dynebetræk eller smut forbi en Gen-Brugs og støt samtidig en god sag.

Få mere inspiration og se hvad jeg laver på min Instagram, @Lonni_paany.