Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Kristian Sloth, journalist

Kristian Sloth - Hemmelige kilder og skjult kamera

Mange kender Kristian Sloths legendariske interview med Bertil Haarder, hvor temperamentet for rullende kamera får mere end frit løb.

I foredraget bruger Kristian nogle af sine egne TV-historier til at fremdrage og analysere de svære dilemmaer, som undersøgende journalistik har bragt ham i.

Dilemmaer udfordrer jævnligt journalistens etik og moral, for der skal vinkles skarpt, og det skal ofte gå hurtigt. Hvad er god journalistik i en tid, hvor hurtige nyheder og sociale medier fylder stadig mere?

Hvordan arbejder den undersøgende Tv-journalist? Hvordan beskytter han sin hemmelige kilde? Er det fair at bruge skjult kamera? Hvad gør han, når interviewet løber helt løbsk? Hør den prisvindende journalist Kristian Sloth med 25 års erfaring fra DR fortælle om de moralske og etiske dilemmaer, man som journalist kommer i, når historien skal spidsvinkles og skæres til.

Kristian har lavet en række dokumentarfilm - blandt andet på Nordisk film og i Greenpeace.

Information

  • Dato 27.11.2024-27.11.2024
  • Adresse Hovborg Kro
    Holmeåvej 2
    6682 Hovborg
  • Bemærkninger Bemærk: Billetprisen er inkl. kaffe/te med kage i pausenEkstra tilkøbs mulighed:I forbindelse med dette foredrag tilbyder Hovborg Kro, at der kan tilkøbes dagens ret: stegt flæsk med persillesovs, kartofter og rødbeder til kr. 125,00. Spisningen foregår fra kl. 17.30. Bestilling af tilkøb:Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber. Med billetten følger en spisekupon, som du afleveres i restauranten. Uden spisekupon kan der ikke spises – så tilkøb stegt flæsk med persillesovs kr. 125, når du køber din billet til foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.11.2024 19:00-21:00 Hovborg Kro Kristian Sloth
Foredragsholder

Kristian Sloth