Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Dame der rører ved sin mave

På vej mod kropsaccept

Et foredrag om hjernen og kroppens samspil i forhold til vægt og helbred

Kom og bliv klogere på hvorfor vores hjerne og krop ikke bare gør, hvad vi beder den om, når det kommer til sundhed.

Hør hvorfor vi bør efterlade kropsidealerne i fortiden og begynde at acceptere, at mennesker fødes med forskellige forudsætninger og derfor ikke kan have ens kroppe.


Om foredragsholder, Rebekka Jessen

”Jeg brænder for at ændre vores forhold til krop og sundhed, så alle kan føle sig okay.

Gennem livet har jeg mødt mange, som har haft det svært med deres krop, været bekymret for deres sundhed, og som har været frustrerede over kampen med at få kroppen til at blive, eller forblive, sådan som det forventes den skal være.

I perioder har jeg selv oplevet, hvordan tanker om krop eller sundhed kan fylde rigtig meget. 

Vi er alle påvirkede af den samfundsnorm og sundhedsdiskurs, som længe har prædiket, at vi skal have et bestemt BMI, se ud på en særlig måde og frem for alt, tage ansvar for vores egen sundhed. 

I de seneste år er jeg blevet meget bevidst om bagsiden af denne optagethed, omkring at måle og veje os selv, hinanden og alt muligt andet. Denne måde at leve og tænke på, medfører typisk hverken en sundere krop eller et sundere sind - den bringer os ikke sammen, men isolerer os.

Som Professionsbachelor med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse, ligger det mig meget på sinde, at vi bliver bedre til at leve med den krop vi har og holde den ved lige, så tiden fyldes med det som giver glæde og god trivsel - for det er nemlig sundt!”

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.10.2024 19:00-20:30 KUC Rebekka Jessen
Rebekka Jessen
Underviser og foredragsholder

Rebekka Jessen

Jeg brænder for at forbedre vores forhold til krop og sundhed, så alle kan føle sig okay.

Når vi slipper tankerne om idealerne, og i stedet handler på de positive ønsker vi har for vores liv, oplever vi mere trivsel og glæde. Det vil jeg gerne hjælpe dig med – for det er nemlig sundt!

Som Professionsbachelor med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse, ligger det mig meget på sinde, at vi bliver bedre til at leve med den krop vi har og holder den ved lige.

Min tilgang til sundhed er holistisk og pragmatisk.

Det er vigtigt for mig at være med til, at skabe tilbud som passer til alle, uanset forudsætninger i forhold til fysisk aktivitet, sund kost eller kroppens nuværende formåen.

Fællesskab og nærvær er også sundt og derfor vil jeg gøre mit, til at skabe en god atmosfære på holdene.

Jeg er en imødekommende og engageret underviser, der har fokus på at styrke det forhold, du har til din krop og sundhed.