Skip to content
Hav det sjovt på balletskolen med Ying hos FOF Sydjylland

Balletskolen - Let øvet

Har du trænet ballet mere end et år? Så er dette hold netop til dig som gerne vil have mere udfordring.

Holdet fokuserer mere på balletbarre og center danse øvelser. Selvfølgelig er der stadigvæk opvarmning, fleksibilitets- og styrketræning, såsom afspænding, både ved barre og på gulvet.

Husk at have enten gymnastikdragt, balletdragt og trikot eller tætsiddende træningstøj på. Det er også nødvendigt at have ballet springesko til timerne. Bemærk at dette ikke er gymnastiksko.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.04.2024 15:20-16:50 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Torsdag 18.04.2024 15:20-16:50 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Torsdag 25.04.2024 15:20-16:50 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion siden 2016 hos FOF Sydjylland.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

Med en kandidatgrad i økonomi og mere end 2 årtier i Danmark, har jeg en unik baggrund, der gør mig velegnet til at undervise i kinesisk sprog og kultur. Min økonomiuddannelse i Danmark, kombineret med min integrerede tilværelse siden 2003, fungerer som en kulturel bro, der letter forståelsen mellem kinesisk og dansk. Den praktiske erfaring, jeg bringer som bosat, beriger undervisningen med konkrete eksempler og casestudier fra begge kulturer.

Mine egne erfaringer med at lære dansk og tilpasse mig det danske samfund giver mig en unik forståelse og tålmodighed som sprogunderviser. Med en dobbelt uddannelsesbaggrund har jeg et internationalt udsyn, der kan bidrage til at forklare kinesisk indflydelse og kultur på verdensplan. Endelig kan jeg som borger med professionel erfaring fremme forståelsen for interkulturel kommunikation, hvilket er afgørende i dagens globaliserede verden. 

Som underviser i balletlignende motion
Ballet har haft en afgørende betydning i mit liv lige siden jeg stiftede bekendtskab med ballettræning for første gang i 2007. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.

Ved tilmelding

Vær opmærksom på, at det er den voksnes informationer, der skal tastes ind ved tilmelding.