Har du lyst til at forkæle dig selv og overraske familie og venner med lækre italienske retter, hvor alt er lavet fra bunden og baseret på årstidens råvarer?
Så kom med på kursus i det italienske køkken og italiensk madkultur ved FOF og lær at trylle velsmagende retter frem.
Vi tilbereder en menu på 2-3 retter baseret på sæsonens råvarer, hvor der indgår nogle af de ingredienser, som er typiske i det italienske køkken: pasta, ris, grøntsager, krydderurter, fisk, parmesanost, bælgfrugter, majs og olivenolie.
Du får indblik i nogle af Italiens 20 regioner, som hver har deres helt unikke kulinariske specialiteter - og vine.
Underviser Inger Harborg har boet i Italien 28 år i fem forskellige regioner, og på dette madlavningskursus på 3 aftener vil du erfare, at italiensk mad står for meget mere end pasta, pizza og gelato!
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 20.11.2025 | 17:30-21:30 | Lyshøjskolen | Inger Harborg |
2 | Torsdag 11.12.2025 | 17:30-21:30 | Lyshøjskolen | Inger Harborg |
Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.
Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.
Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.
Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.