Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
senior yoga vejle

Blid hatha yoga

Blid hatha yoga

Dette hold er særligt velegnet for seniorer, der har nogle fysiske skavanker f.eks. slidegigt, dårlig ryg, ømme muskler.
Blid yoga er en langsom, meditativ yoga, som udføres i et roligt tempo. 

Gennem blide bevægelser, stræk og stillinger forløses spændinger i kroppen. Der er god tid til at finde ind i den enkelte øvelse med mulighed for at lytte til din krop og tilpasse øvelsen til dit niveau. 

Vi træner smidighed og fleksibilitet, og du guides til nærvær og ro. Der kan indgå åndedrætsøvelser, små meditationer samt afspænding i undervisningen.

Blid yoga er en yogaform, hvor alle kan være med – uanset om du er begynder eller har erfaring med yoga.

Handicap/Hensyntagende undervisning max. 7 på holdet

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold bekræfter du, at du har et handicap relateret til den undervisning, som du deltager.