Skip to content
Yoga flow hos FOF

Dynamisk Yoga Flow - Rønde

Dynamisk Yoga Flow - Rønde

Dynamisk yoga flow giver dig velvære, styrke og smidighed

I Dynamisk yoga flow vil vi ved hjælp af åndedrættets tempo, bevæge os flydende igennem stillinger og derigennem finde vores eget indre flow, samtidig med at vi styrker og strækker musklerne i hele kroppen. Undervisningen tager udgangspunkt i dynamisk yoga principper og er en flydende blanding af hatha, vinyasa og kundalini yoga, hvor der arbejdes med gentagende bevægelsessekvenser (ullolaer) og samspillet med åndedrættet. herigennem styrker vi kropsbevidstheden samt sanseligheden, og der skabes et rum hvor du kan være fuldt tilstede i dig selv og give slip på det tunge.

Du vil kunne mærke hvordan yoga  kan give velvære og fordybelse at komme ned i mange af de dybere flows og øvelser , og at du uge for uge bliver stærkere og mere smidig med en bedre kropskontakt.

Vi begynder hver gang med åndedrætsøvelser  og afslutter med afspænding. Alt foregår i et både dynamisk og roligt tempo, så du har tid til at lytte til din krop undervejs og derved opnå en større kropsforståelse. Målet med dynamisk yoga flow er at opnå en sund og harmonisk krop og et sind i naturlig balance. 

Se flere krop og bevægelseshold HER