Skip to content
Malekurser i FOF

Male- og tegnekurser

Male- og tegnekurser

Maleri og tegning hos FOF med erfarne undervisere

Bliv dygtigere til at male og tegne. Du lærer at finde og udvikle dit personlige udtryk og at vedligeholde din kreative process. Alle kan være med på flere niveauer. Her har du mulighed for at blive indført i grundtrinnene i tegning og maleri eller kom i gang med lidt mere udfordrende projekter. På holdene bruges model efter behov. Vores dygtige undervisere har stort kendskab og passion for de forskellige genre og er altid klar til at hjælpe dig. Uanset om det er helt nyt for dig eller du har prøvet det før.

Se flere kreative hold HER

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser. Finder du siden tom, er det fordi, der ikke er flere planlagte kurser lige nu, men kom forbi senere og se, hvad vi har at byde på. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med gode idéer til aktiviteter, du synes, vi skal have på programmet. Send en mail til os på f@f-djursland.dk

Bemærk: Der må påregnes udgifter til materialer, dette afregnes direkte med underviseren

 

Det er godt for sjælen at male

Mette Jagd har gået til maleundervisning i 10 år. FOF har spurgte, hvad det giver hende at male.

Hvordan oplever du maleundervisningen hos FOF?
Først og fremmest er det superhyggeligt. Vi har et godt fællesskab på holdet. Vi inspirerer hinanden. Og vi motiverer hinanden.

Jeres underviser hedder Karina Jensen. Hvordan er hun?
Hun er både dygtig og super hjælpsom. Hun er rigtig god til at hjælpe os med at finde frem til vores egen stil. Selv kan jeg bedst lide at male abstrakt. Andre foretrækker at male naturalistisk. Rent teknisk er vi også på meget forskellige niveauer. Men hos Karina er der plads til alle. 

Har du en drøm om at blive den nye Picasso?
På ingen måde. Jeg er bare en glad amatør. Og jeg maler næsten aldrig derhjemme. Men når jeg er afsted til undervisning, så nyder jeg det virkelig. Der er noget tilfredsstillende i at opleve, at man udvikler sig, og bliver bedre og bedre rent teknisk. Og så ser jeg ellers frem til, at vi skal have nye lokaler til efteråret.   Jeg har ikke set dem endnu, men jeg håber, at de er gode.

Har du et godt råd, hvis der er nogen, som har lyst til at lære at male?
Kast dig ud i det. Prøv det. Det er godt for sjælen at male. Man fordyber sig. Samtidig med, at man hygger sig med de andre.

Filtrér