Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk eller 86325588. Hjemmesiden er fuldt opdateret den 1. juli 2024

Lær fransk på et kursus hos FOF Djursland

Fransk - letøvede/øvede - Ebeltoft

Fransk - letøvede/øvede - Ebeltoft

Velkommen til et eftermiddagshold, hvor samtalen er i fokus! 

Om du føler dig letøvet eller øvet er ikke så vigtigt, bare du har mod på at sige noget, så du kan øve dig i samtale og blive bedre til sproget.

På dette hold arbejder vi ud fra en lærebog for 9.kl. "Allez hop 9" (Gyldendal) med både lette og efterhånden lidt sværere tekster.

Vi vil tage relevante grammatiske emner op og ud over at tale fransk, vil vi også arbejde med lytte- og skriveøvelser samt sørge for at have det hyggeligt og sjovt med hinanden.

Kontakt gerne Solveig inden start på 26330221 hvis du er i tvivl om niveau.

Prøv kurset først 

Der er mulighed for at få en prøvegang, så du er sikker på, at niveauet passer. Kontakt FOF-kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere franskhold HER

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser