Skip to content
foto af kvinde der dyrker yoga

Mindful yoga

Mindful yoga i København – opnå indre ro med yoga, meditation og mindfulness

Det kan være svært at falde ned og finde den indre ro i en travl hverdag. På vores kurser i yoga med meditation og mindfulness kan du få et pusterum og lære, hvordan du tackler en stresset dagligdag gennem et øget fokus på din krop og dit åndedræt.  

Undervisningen i yoga med meditation og mindfulness består af rolige, dybdevirkende fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og teknikker hentet fra meditation og mindfulness-traditionen.

Hvad er fordelene ved at dyrke yoga med meditation og mindfulness?

Det langsomme tempo og det rolige åndedræt gør, at du lærer at være tilstede i nuet og føle en større kontakt til din krop og dit indre. Du bliver bedre til at mærke efter, holde fokus og få jordforbindelse.

Hvem er undervisningen henvendt til?

Undervisningen i yoga med meditation og mindfulness er henvendt til dig, som trænger til at komme ned i gear og lære nogle teknikker til, hvordan du får større overskud i hverdagen. Hvis du døjer med rastløshed, bekymringer og dårlige tanker, kan de mentale og fysiske øvelser på kurserne hjælpe dig til at fokusere din opmærksomhed og få tankerne på rette kurs igen.

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser i yoga med meditation og mindfulness?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig undervisningen?

Du kan se alle vores yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér