Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Gå til mavedans med Amanda Karmark Bro hos FOF Sydjylland

Mavedans - Begynder

Mavedans er sund og sjov motion, hvor alle kroppens muskler bliver brugt. Dansen kan være med til at øge din kropsbevidsthed og selvsikkerhed. En undervisningssession på 1 time indeholder altid opvarmning og let udstræk, for at passe på vores kroppe, samtidigt med at du i løbet af kursus perioden lærer de grundlæggende dansebevægelser, der sættes sammen til en lille dans.

Vi danser i helt almindeligt træningstøj med et tørklæde eller møntbælte om hofterne (vi danser ikke med bar mave).

Husk gerne vanddunken.

Information

  • Dato 11.09.2024-06.11.2024
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Træningssal 2, 2.sal
  • Bemærkninger Vi danser i helt almindeligt træningstøj med et tørklæde eller møntbælte om hofterne. (Vi danser ikke med bar mave).Husk gerne en vanddunk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 17:00-18:00 Idrætsbygningen Amanda Bro
2 Onsdag 18.09.2024 17:00-18:00 Idrætsbygningen Amanda Bro
3 Onsdag 25.09.2024 17:00-18:00 Idrætsbygningen Amanda Bro
Se alle Se færre
Amanda Karmark Bro
Underviser

Amanda Bro

Jeg underviser i både læderhåndværk og dans hos FOF.

Design med læder

Jeg har en bachelorgrad i accessory design fra Kolding Designskole og er i øjeblikket i gang med min kandidatgrad i socialt design.

Jeg har i løbet af uddannelsen specialiseret mig i tasker og læderhåndværk, og har i den forbindelse været i Estland for, at lære nogle spændende håndværksteknikker.

Mit liv med dans

Min karriere som danser startede tidligt, da jeg allerede som barn tog mine første spæde dansetrin på et forældre-barn-hold. Jeg har siden danset mange forskellige dansestilarter. Dog primært sportsdans på konkurrenceniveau i Danmark. Nu banker mit hjerte for den orientalske dans, hvor jeg har forelsket mig i især folklore- og fusionsstilarterne.

Samlet set har jeg omkring 20 års danseerfaring.

Mavedans

I undervisningen ligger jeg vægt på teknikken og kropsforståelse, mens musikforståelse og respekt for kulturen, der gennemsyrer dansen, i lige så høj grad er centrale elementer.

Jeg rejser ofte til Mellemøsten for at få ny inspiration, autentisk undervisning og en føling med dansen i sit kulturelle ophav.