Skip to content
Dyrk motion og yoga på aftenskole hos FOF Syd- og Vestsjælland

Motion og sundhed

Dyrk motion med FOF Syd- og Vestsjælland og kom i bedre form

Trænger din krop til styrke og smidighed, og vil du have en sund krop, der skaber energi og overskud i din hverdag? Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du dyrke mange forskellige former for motion og dermed vedligeholde og øge din sundhed. For mange med et stillesiddende arbejde, er det vigtigt at få mere motion i hverdagen, mens andre har brug for genoptræning og mere skånsom bevægelse.

Aktiv fitness eller skånsom motion på mindre hold

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder mange former for motion og fitness. Du kan bl.a. gå til pilates, mave-baller-lår, afspænding, Qi gong, varmtvandstræning og en lang række udendørs træningshold i Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved.

Har du et fysisk handicap eller andre fysiske skavanker, har vi også hensyntagende specialhold med plads til individuelle behov. Vi har skånsom motion, der er tilrettelagt med særlige hensyn til dine skavanker og med fokus på forebyggelse og smertelindring. Vores undervisere sørger for individuel træning og sikrer, at du får det optimale ud af træningen.

Bevægelse, fordybelse og fornyet energi

Hvis du gerne vil tabe dig, er motion en god start, og en aktiv livsstil er med til at give dig øget sundhed. Vi tilbyder mange motionskurser, hvor du kan sætte tempoet og pulsen op, få sved på panden og bevæge kroppen til glade rytmer. Vi tilbyder også mange yogakurser og kurser i body/mind, hvor vi sætter tempoet ned og har fokus på styrke, smidighed og kropsbevidsthed, som samtidig giver mere ro og energi i din hverdag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Træning efter fødsel i FOF Syd- og Vestsjælland

Gravid, barsel og familie

I form før og efter fødslen

Er du gravid eller nybagt mor? Kom i form med yoga, vandgymnastik eller effektiv efterfødselstræning i selskab med din baby.