Skip to content
Bliv klogere på Aarhus Airport med FOF Djursland

Bliv KLOGERE på AArhus Airport

Kom bag kulisserne i Aarhus Airport 

Aarhus Airport står i dag som en topmoderne lufthavn i international liga. Over de sidste er lufthavnen blevet gennemmoderniseret og udvidet til dobbelt størrelse. Der er dømt lækkerhed over hele linjen med kæmpe skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne, en super effektiv sikkerhedskontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområde med designmøbler fra Hay og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på værket er et helt nyt lufthavnshotel, der er integreret i terminalbygningen, som det første i en dansk lufthavn.

Kom bag kulisserne og hør, hvilke tanker der ligger bag at skabe en lufthavn, hvor du hurtigt og effektivt kan rejse ud i verden på ferie- eller forretningsrejse. Hvordan arbejder man med at tiltrække nye flyruter og etablere samarbejder med flyselskaber og rejsebureauer, og hvilke destinationer vil jyderne gerne rejse til? Hvordan ser en typisk dag ud for medarbejderne i Passagerservice, i Security og på Rampen, og hvilke ting er det egentlig, som folk glemmer, at man ikke må have med gennem sikkerhedskontrollen. 

Hør også om Aarhus Airport’s ambitioner, og hvordan lufthavnen vil lykkedes med at servicere 1,5 millioner gæster inden for en årrække.

Vi kommer rundt i hele lufthavnen – både på landsiden og ”airside”, så husk billed-id og lad de skarpe knive og sakse blive hjemme. Aarhus Airport byder på en kop kaffe/te og lidt sødt til ganen.

Se flere foredrag HER

Information

  • Dato 30.10.2024-30.10.2024
  • Adresse Aarhus Airport
    Ny Lufthavnsvej 24
    8560 Kolind
  • Bemærkninger Vi mødes i afgangsterminalen og vi kommer rundt i hele lufthavnen – både på landsiden og ”airside”, så husk billed-id og lad de skarpe knive og sakse blive hjemme. Aarhus Airport byder på en kop kaffe/te og lidt sødt til ganen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 30.10.2024 18:00-20:00 Aarhus Airport Lene Fribo

Lene Fribo