Skip to content
Bliv klogere på Aqua Djurs med FOF Djursland

Bliv KLOGERE på Aqua Djurs

Bliv klogere på AquaDjurs – det nye fælleskommunale vandselskab på Djursland

Virksomhedsbesøget hos AquaDjurs foregår på Fornæs Renseanlæg. Anlægget bliver centralt for hele spildevandshåndteringen, den grønne omstilling og vores store fokus på miljø og miljørigtige løsninger. Du kommer med på en rejse ind i en modernisering og udbygning af renseanlægget og hele infrastrukturen på Djursland, hvor du både får teoretisk, miljømæssige og samfundsmæssige perspektiver med hjem i rygsækken. 

Vi ser frem til at byde Jer velkommen og give Jer indblik i en verden de fleste ikke ser og ikke kender – på trods af at vand er en livsnødvendig ressource der forventes at komme ud af hanen, og et træk i toilettet sætter meget teknologi i spil.

AquaDjurs A/S er et fælles vand- og spildevandsselskab på Djursland, der er skabt gennem en fusion af Syddjurs Spildevand og AquaDjurs A/S. Selskabet håndterer spildevand for hele Djursland og drikkevand i den vestlige del af Djursland. AquaDjurs A/S ejes ligeligt af Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Vi har fokus på at sikre rent vand. Vi leverer rent drikkevand, og renser og håndterer regn- og spildevand, så det overholder kravene, når det udledes. Vi overvejer altid, om de handlinger vi sætter i gang, understøtter vores kerneopgave.

Se flere foredrag HER

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 18:00-21:00 Aqua Djurs Bjarne Langdahl Riis - Aqua Djurs

Bjarne Langdahl Riis - Aqua Djurs