Skip to content
Træning i naturen med FOF Djursland

Hensyntagende træning i naturen - Rosenholm skov

Træn med os i det fri - du får trænet både krop, hjerne og det gode humør  

Rosenholm skov ved Hornslet er en rigtig skøn ramme for træning! Vi tilpasser øvelserne efter deltagernes niveau - hensyntagende træning betyder ingen løb eller hop, og alle øvelser kan justeres til den enkelte. Vi træner balance, styrke, vejrtrækning og kropsbevidsthed, og vi deler glæden ved naturens rum, den friske luft og det gode humør. Det er veldokumenteret, at træning i naturen gavner både krop, psyke og hjerne på mange måder, så trænger du til "et løft", er du meget velkommen i den grønne oase! 
Øvelserne er en kombination af stående, gående, siddende og liggende træning med brug af skovens rammer (grene, stammer osv), træningselastikker og øvelser "med egen kropsvægt.

Medbring din egen måtte og en flaske vand samt løstsiddende påklædning der passer til vejret.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 03.04.2024 10:00-11:30 Rosenholm skov Lalla Wandahl
2 Onsdag 10.04.2024 10:00-11:30 Rosenholm skov Lalla Wandahl
3 Onsdag 17.04.2024 10:00-11:30 Rosenholm skov Lalla Wandahl
Se alle Se færre
Lalla Wandahl underviser hos FOF Djursland
Underviser

Lalla Wandahl

Lalla Wandahl brænder for at dele ud af sin brede viden om krop og sundhed for at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. Lalla er erfaren fysioterapeut, kostvejleder, naturterapeut og akupunktør og har derfor et bredt udgangspunkt for at sammensætte træning og undervisning, så alle kan få noget ud af det. Målet er, at det skal være både sjovt og til at blive klogere af.