Skip to content
Varmtvandstræning FOF

Svømning for bevægelseshæmmede

Bevægelse i vand - Træning for bevægelseshæmmede. På små hold i varmt vand indlæres øvelser, der lindrer smerter og samtidig genoptræner muskler og led.

Gennem vægtløshed og det varme vand bliver deltagerne i stand til at foretage øvelser, som udvider grænserne for bevægelse og skærper kropsbevidstheden. Underviser er Anette Vendelboe. Anette er Halliwick-instruktør, og har mange års erfaring med bassin undervisning. 

Læs mere HER

Den kompenserende undervisning er GRATIS og KUN for borgere bosiddende i Syddjurs Kommune.

For at kunne deltage i undervisningen skal du udfylde et ansøgningsskema. 

Ansøgningsskema for svømning HER

Kontakt FOF på tlf. 8632 5588 og vi vil være dig behjælpelig.

Information

  • Dato 03.01.2024-19.06.2024
  • Adresse Tirstrup, Træning & Sundhed
    Århusvej 35
    8400 Ebeltoft
  • Lokale Varmtvandsbassin
  • Bemærkninger Bevægelse i vand - Træning for bevægelseshæmmede. På små hold i varmt vand indlæres øvelser, der lindrer smerter og samtidig genoptræner muskler og led. Gennem vægtløshed og det varme vand bliver deltagerne i stand til at foretage øvelser, som udvider grænserne for bevægelse og skærper kropsbevidstheden. Underviser er Anette Vendelboe. Anette er Halliwick-instruktør, og har mange års erfaring med bassin undervisning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 03.01.2024 08:35-09:15 Tirstrup, Træning & Sundhed Anette Vendelboe
2 Onsdag 10.01.2024 08:35-09:15 Tirstrup, Træning & Sundhed Anette Vendelboe
3 Onsdag 17.01.2024 08:35-09:15 Tirstrup, Træning & Sundhed Anette Vendelboe
Se alle Se færre
Anette Vendelbo underviser hos FOF Djursland
Underviser

Anette Vendelboe

Anette startede som underviser hos FOF Djursland i 2010. Holdene spænder fra hensynstagende varmtvandstræning, Aqua Yoga, hensyntagende yoga og senest MediYoga. Udover bevægelsesholdene underviser Anette også kreativt med akryl-malekurser. Hun holder sig opdateret med ny viden, gennem inspirations kurser - både i bassin, yoga på land/vand og malekurser. Interessen for at formidle - og opsøge nyt til glæde for deltagerne, er ikke blevet mindre med årene.

Anettes baggrund er reklametegner, SSH, Mindfulness instruktør, (Senior) Yoga instruktør, Halliwick uddannelsen (Specialudd. til undervisning af mennesker med fysisk-/psykiske funktionsevne nedsættelse). Lægeeksemineret Fysiologisk Massør og MediYoga Instruktør.

'Jeg ønsker at videregive viden, som kan lindre og gøre hverdagen bedre for den enkelte’. Dette gælder såvel bevægelsesholdene som maleholdene. Det skal være sjovt at deltage på mine hold, uanset om man har smerter eller ej. Går man glad hjem - helst med smil på læben, og en god fornemmelse i kroppen, er min undervisning lykkes. Måske bliver der knyttet nye sociale relationer på holdene, som sidegevinst. Dette sker ikke sjældent.