Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Møbelpolsterkursus hos FOF Djursland

Møbelpolstrer kursus - weekend - Trustrup

Går du med en drøm om, at prøve kræfter med arvestykket derhjemme, som har skreget på en opdatering i årevis eller med ombetrækning af spisebordsstolenes tyndslidte stof, men du ved ikke lige, hvordan du skal komme i gang eller gribe det an?
Så kunne dette kursus godt være noget for dig. Du bliver introduceret til og vejledt i nogle af de grundlæggende og basale teknikker indenfor polstrerfaget. Med udgangspunkt i disse teknikker, vil vi bl.a. arbejde med opbygning, materialevalg, løsningsmuligheder og håndsyning. 
Så har du styr på ombetrækning af spisebordsstolene eller arvestykket der trænger til nyt liv.

Se flere kreative hold HER

Information

  • Dato 28.09.2024-29.09.2024
  • Adresse Trustrup, Toubroskolen
    Lyngbyvej 40
    8570 Trustrup
  • Lokale Sløjd
  • Bemærkninger Medbring: et mindre møbel, saks til stof, hammer, syl, skævbider, tuds, stofkridt, målebånd samt det stof du ønsker. Evt. også eget trykluftudstyr. Det er vigtigt du kontakter Anne-Mette 14 dage inden kursusstart på 27289712. Der kan være udgifter til materialer. Medbring også egen forplejning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.09.2024 09:00-16:00 Trustrup, Toubroskolen Anne-Mette Eriksen
2 Søndag 29.09.2024 09:00-16:00 Trustrup, Toubroskolen Anne-Mette Eriksen
Anne Mette Eriksen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Anne-Mette Eriksen

Anne-Mette Eriksen er 48 år gammel. Hendes faglige baggrund er industriel møbelpolstrer samt beklædningsoperatør (faglært syerske). Anne-Mette har efter flere år som møbelpolstrer, i dag sit eget Polstrer­firma ”POLSTRERBIKSEN” i Nimtofte, hvor hun udfører forskellige polstreropgaver for både private samt for industrikunder.