Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Mindful Broderi

Mindful Broderi

– kursus i frie kreative sting

Det er dejligt at brodere og at skabe et helt personligt udtryk i arbejdet med nål og tråd, hvor vi finder ro og glæde i at være med i et fællesskab om broderi.
Med Mindful broderi sætter vi hjernen på pause fra dagligdagens mylder, medens vi ser et motiv vokse frem. En pude, et billede – du bestemmer selv, jeg hjælper dig på vej, så dit arbejde med nål og tråd lykkes i enkle fine mønstre.

Her kan du også finde inspiration til at fortsætte med at brodere i kreative frie teknikker. Alle kan være med, også selv om du aldrig har broderet.

Jeg medbringer materialer til en lille pude. Materialerne er inkluderet i kursusprisen. 

Jeg er uddannet cand. mag. i dramaturgi, formidling og dansk samt en voksenpædagogisk uddannelse. Jeg har undervist gennem mange år og her også i forskellige former for håndarbejde, og jeg glæder mig til at være sammen med dig i nogle hyggelige timer, hvor vi slipper fantasien løs og glæder os over resultatet.