Skip to content
Yoga i Hornslet

Yoga - Hornslet - Forlængelse

Alle kan være til denne yoga klasse uanset erfaring, da undervisning guides hele vejen og der præsenteres forskellige niveauer af de enkelte stillinger.

Vi vil gerne skabe et flow i kroppen, som giver os varme indefra og måske lidt sved på panden, samtidig med vi vender opmærksomheden indad og på åndedrættet.

I løbet af timen bevæger vi os gennem stående, siddende og liggende øvelser, mens vi bevæger os med vores vejrtrækning.

Med udgangspunkt i yoga stillinger fra astanga yoga sammensætter vi et vinyasa flow, hvor dele gentages fra gang til gang for at skabe genkendelse, tryghed og udvikling. Timen afsluttes med rolig afspænding, hvorefter vi går derfra med større overskud, nærvær og ro, samt en styrket og mere smidig krop.

Se flere krop og bevægelseshold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.04.2024 18:45-20:00 Hornslet Idræts/Kulturcenter Ida Toubol
2 Tirsdag 16.04.2024 18:45-20:00 Hornslet Idræts/Kulturcenter Ida Toubol
3 Tirsdag 23.04.2024 18:45-20:00 Hornslet Idræts/Kulturcenter Ida Toubol
Se alle Se færre
Ida Toubøl underviser hos FOF Djursland
Underviser

Ida Toubol

Jeg hedder Ida og er uddannet yoga underviser i 2016. Jeg har undervist hist og her indtil 2020, hvor jeg blev mor. Nu synes jeg tiden er til at undervise igen og glæder mig til at dykke ned i yogaens univers på ny, for både at udfordres og udvikles. Til daglig sidder jeg som Manager i en større, international virksomhed, og privat bor jeg i Mørke sammen med min mand og vores to drenge på 2 og 3,5 år.