Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Antiinflammatorisk kost

Antiinflammatorisk kost

Sluk de bål der brænder i din krop - lev antiinflammatorisk
Få mest mulig velsmag ud af en antiinflammatorisk kost, hvad skal den bestå af og hvordan laver man den. På kurset tilbereder vi alsidige måltider med inspiration til både morgen, frokost og aftenretter.
Der er først lidt teori og information om hvilke fødevarer der henholdsvis hæmmer og fremmer inflammation i kroppen. Grønsager, fisk og kylling spiller en stor rolle i den antiinflammatoriske kost og opskrifterne er nøje sat sammen så velsmag og næring stemmer sammen. Krydderurter og krydderier er hjælpere til at dæmpe inflammationerne og de inddrages med rund hånd.
Vi tager udgangspunkt i disse og laver mad inden for alle 3 kategorier og der er også tips til snacks og den lille sult.
Vi spiser sammen og får opskrifter med hjem.
Materialer kr. 150,-