Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Motions hold og kursus hos FOF København

Bassintræning

Få øget smidighed og styrke med konditionstræning i vand

På vores kurser i bassintræning kan du drage fordel af vandets bærende egenskaber og træne hensigtsmæssigt og skånsomt for både muskler og led. Bassintræning på specialhold er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, hofter, knæ, led eller muskler. 

Bassintræning består af rolige og kontrollerede bevægelser, og øvelserne tilpasses den enkeltes formåen, så skader og overbelastning undgås. Bassintræning øger bevægelighed, muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed på skånsom vis. Samtidig udfordres du af vandmodstanden, og konditionen forbedres, når du arbejder i vandet.

Hvor foregår undervisningen?

Vi har specialhold i bassintræning i det meste af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo på det enkelte hold.

Hvem underviser på holdene?

Vores undervisere er alle veluddannede med afspændingspædagoger, zoneterapeuter og bevægelsespædagoger iblandt.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i bassintræning herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér