Skip to content
Efterfødselstræning i FOF

Gravid og barsel

Gravid og barsel

Graviditetstræning

Vi har en masse hold, som er særligt rettet imod dig, som er gravid, snart skal føde eller allerede er blevet forælder – OG DIT BARN. 
Vi har en masse forskellige hold, hvor du får lært endnu mere om din egen krop. Så se med herunder og find det hold, som passer dig og dine behov bedst. 

Skånsomme tilbud

Hos FOF har vi mange spændende tilbud til gravide, forældre og børn. Vi tilbyder f.eks. kurser, hvor man kan komme i form til og efter fødsel. Her bliver der arbejdet med at styrke din krop, stræk og afspænding. Vores graviditetstræning har også et stort fokus på din vejrtrækning, så du nemmere kan håndtere smerter og selve fødslen.
Vi har også en masse bassintræning for gravide, som er skånsomme, så du kan have en behagelig oplevelse med træning under graviditet. 

Graviditet og fødselsforberedelse

På vores graviditets- og fødselsforberedelseshold får du blid og effektiv træning. Her lægges der særligt fokus på at opbygge styrke i din ryg, mave og bækkenbund – en god støtte for dig efterhånden som din mave vokser, under fødslen og til forebyggelse af inkontinens. Til fødselsforberedelse øver du også vejrtrækningsteknik, som du vil have stor glæde af under selve fødsel. 

Vores graviditetstræning er til dig, som gerne vil i form under og efter graviditeten, styrke kroppen og gøre den smidig

Fællesskab

Du vil til træningen også opnå et helt andet fællesskab med personer, som er lige langt i livet som dig.

Undervisere

Vores undervisere er gode til at tage hensyn til alle, og de har styr på hvad de laver. Flere har undervist i flere år, og de er virkelig kompetente. Du vil ikke finde bedre undervisere end hos FOF Odense!

Vi ser frem til at møde dig på et af vores hold