Skip to content

Vi oplever i øjeblikket fejl i adresser ved enkelte tilmeldinger. Hvis du oplever at du ikke kan vælge din adresse ved tilmelding, så kontakt os gerne på info@fof-ofm.dk eller tlf.: 6611 6845

Yoga for gravide

Yoga for gravide

Kurset er til dig, der venter barn, og vil gå trygt igennem denne smukke tid.

Mange spørgsmål og tvivl kan rejse sig igennem graviditeten. De fleste spørgsmål har en nem løsning, da graviditet er en naturlig del af livet. Du kan få svar på spørgsmålene og gå trygt igennem graviditeten.

Vi laver yogaøvelser, der passer til dig, så du styrker din krop og lærer af de forandringer, som din krop gennemgår. I yoga for gravide arbejder vi særligt med at styrke ryggen. I yoga siger man: ”En sund ryg giver en sund krop.”

Vi vil bruge åndedrættet til at gå dybt ind i kroppen. Vi har det med at akkumulere, samle på spændinger, tanker.…
Vi smider alt, hvad vi ikke længere kan bruge og føler os som nye.

Det første vi vil gøre, er at arbejde med at finde ro, og give plads til at være ligesom vi er. Ved brug af åndedrættet vil vi gå ind i kroppen, og give kroppen den næring og den energi den har brug for. Kroppens naturlig kræfter begynder at arbejde for dig, og nærer dig. Vi føler det som om vi bliver båret op af en usynlig hånd, og det føles godt. Yoga skal føles godt hele tiden. Vi vender tilbage til vores egen indre kraft og styrke.

Du kan glæde dig til nogle timer, hvor du er i dyb kontakt med dig selv, og inde i dig selv kan det umulige bliver muligt.

Vi starter meditativt, laver øvelserne og slutter af med dyb afspænding. Til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål.