Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Hold der træner med store bolde.

5 TRÆNINGSTIPS FRA STRAM-OP UNDERVISEREN

5 TRÆNINGSTIPS FRA STRAM-OP UNDERVISEREN

5 TRÆNINGSTIPS FRA STRAM-OP UNDERVISEREN

Louise Wase har undervist i 8 år, før hun for nylig begyndte at undervise i bl.a. seniortræning og stram-op hos FOF. Louise har selv været elitesvømmer og deltaget i mange fitnesskonkurrencer.

Hos FOF har vi kursisterne i fokus. Her motiverer og hjælper vi til at yde dit bedste gennem træning, der passer til din krop, så du samtidig får en sjov og god oplevelse med hjem. Du møder hos FOF op i trygge rammer med velkendte ansigter og bliver en del af et tæt socialt fællesskab.

 

MANGLER DU MOTIVATION TIL AT KOMME I GANG MED TRÆNING, SÅ HAR LOUISE SAMLET 5 RÅD TIL DIG HER:

  1. LIDT ER BEDRE END INGENTING. Tit sætter man sig op til, at det skal være det helt store, men 15 minutter er mere end rigeligt. Husk derfor, at det tit er de små ting, som i sidste ende får dig derhen, hvor du gerne vil være.
  2. TRÆNING SKAL TILPASSES DIG, IKKE OMVENDT. Du skal ikke forsøge at presse dig selv ud over dine fysiske eller mentale grænser for at kunne træne. Det er træningen, som skal passe til dig, så vælg noget du synes er sjovt. På den måde bliver det også lettere at komme afsted, når det er noget du har lyst til, end noget du bare ikke synes er sjovt.
  3. DET ER VIGTIGT AT SLAPPE AF. Man kan tit få dårlig samvittighed over det der ekstra stykke kage og så presser man sig selv ud i at skulle træne. Her har du måske i virkeligheden mere brug for at slappe af, så husk at lytte til kroppen. Hvis du er træt, så slap lidt ekstra af. Det er okay.
  4. START BLØDT. Start ikke for hårdt ud, hvis du ikke er vant til at træne. Det er virkelig ærgerligt at skulle stoppe få gange efter, fordi man har fået unødige skader. Lad igen være med at sammenligne dig med andre, men lyt i stedet til din egen krop.
  5. HUSK AT DRIKKE VAND. Det kan lyde banalt, men mange gange, hvor man tror man er sulten, er man i virkeligheden dehydreret og tørstig. Tag derfor en vandflaske med, når du skal til træning hos FOF. 

 

Vil du gerne i gang med bevægelse og træning?

Find aktuelle hold nær dig i Horsens, Hedensted, Vejle eller Billund her.