Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Træn med FOF i Horsens, Vejle, Hedensted, Billund

Krop og bevægelse

KROP OG BEVÆGELSE

Dyrk motion og styrk din krop og dit sind med FOF i Horsens

Når du bevæger din krop, styrker du dine knogler, muskler, sener og led, men også din mentale tilstand nyder godt af, at du bruger din krop aktivt. For nogle er det når hjertet pumper, at de for alvor mærker at de lever, mens det for andre giver maksimal velvære at tage dybe vejrtrækninger og bevæge sig i yogaens univers. Måske kan du lide begge dele?

I FOF i Horsens er der en bred vifte af muligheder, når du vil bevæge din krop.

 

Genkender du at... 

  • Du vil gerne dyrke mere motion, men det er svært at bevare motivationen, når du ikke har nogle til at støtte dig? 
  • Du ønsker dig at skabe et fællesskab omkring dét at være aktiv, men du mangler nogle med de samme interesser som dig selv? 
  • Du mangler en fast ramme eller et fast tidspunkt for at komme i gang med den bevægelsesform du gerne vil udføre?

Det er netop dét, vi tilbyder dig i FOF i Horsens.

 

Hos os kan du gå til:

  • Yoga
  • Pilates
  • Meditation
  • Bassintræning
  • Stram op
  • Rytmiske hold 
  • Træning kun for mænd

 

Body og mind: Yoga, pilates og meditation

Yoga, pilates og meditation er tre bevægelsesformer, hvor din mentale sundhed og velvære spiller en stor rolle. Her bruger du din krop sammen med dit sind til at mærke hvad der er vigtigt for dig og din krop lige nu og her. Du lader op og giver hele dig en pause fra hverdagens gøremål og to-do lister og kommer ud af hovedet og ned i kroppen og forener de to ting på ny. Både yoga og pilates kan udføres med et styrkende formål for kroppen, mens meditation er ren mentaltræning.

 

Bassintræning hos FOF i Horsens

Når du går til bassintræning i FOF Sydøstjylland i Horsens er du sikret dygtige bevægelsesundervisere med erfaring i at undervise i at lave bevægelse i vand. Vandet kan noget helt særligt for vores krop - vi kan både bruge det som en understøttelse og en hjælp til at lave nogle af de bevægelser vi ikke kan udføre på land - fordi tyngdekraften er imod os, men vi kan også bruge vandet til at give mere modstand, end vi kan få på land. På bassinholdene er der plads til at lære hinanden at kende og møde nogen med samme præference for varmtvandstræning som du har.

 

Styrketræning

Stram op er for dig der vil være stærkere og have sved på panden imens du træner hårdt og mærker musklerne arbejde.

 

Dans til rytmerne

De rytmiske hold vil med garanti løfte din sindsstemning og gøre dig glad i låget, for her får du lov til at bevæge hofterne til skøn musik sammen med andre der har passion for at danse. Kom og skab relationer på kryds og tværs på vores dansehold - og grin sammen med os, når hele salen går til højre og du er på vej til venstre. På vores rytmiske hold er der plads til alle! 

 

Kom og vær med til træning for mænd

Kalder alle mænd! Vi har skabt et træningsfællesskab med plads til ren mandehørm og god energi - så vil du træne sammen med andre mænd så kom og vær med.

 

Vi sørger for fællesskab, tryghed, fysiske og faste rammer samt dygtige og passionerede undervisere, så du kan blive klogere, sundere og gladere.

Tilbuddene kan variere fra sæson til sæson så tag et kig og hold øje med de aktuelle bevægelseshold her.