Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Lyengar yoga Lyengaryoga krop bevægelse smidighed styrke træning

Pantanjali Yoga ryg nakke og knæ

Pantanjali Yoga ryg nakke og knæ

For dig, der ønsker en aktiv yogatræning i en mere rolig og afstressende atmosfære, fordi du har fysiske skavanker (knæ-/rygproblemer, piskesmæld eller lignende) Hver træning slutter med en lang afspænding og en kop te at komme videre på. 
Der er max 7 kursister på holdet, da jeg vil lægge vægt på at kunne guide dig og give en personlig vejledning i din egen træning.

Ud fra principperne i Hatha yoga og Iyengar yoga, med stor vægt på sekvensering og autenticitet i yogaundervisningen. Yogaretningen er grundlagt af Ali Dashti, som er født og opvokset i Poone, lndien. Han har Iært og boet hos, samt været en del af, lyengar familien, siden han var en stor knægt. Han er gift og bosat i Schweitz og, sammen med sin hustru, grundlægger af "lnstitute for Yogic Sciences". I Patanjali Yoga lægges stor vægt på præcision og grundighed. Et vigtigt element i en klasse er "alignment", så underviseren søger hele tiden, at guide deltagerne gennem en så anatomisk korrekt undervisning som muligt. Der arbejdes med styrke og gode velgørende stræk, men også med smidighed og balance. Der bruges en del yoga remedier i undervisningen så alle deltager - uanset niveau og formåen - kan få optimalt udbytte af træningen. Der lægges endvidere stor vægt på åndedrættet samt "det at være til stede", men også at finde glæden i nærværet.

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.