Skip to content
Yogakurser i FOF Syd- og Vestsjælland

Almen Yoga

Dyrk Yoga i FOF Syd- og Vestsjælland og skab balance i krop og sind

Yoga skaber balance i krop og sind, øger dit mentale overskud, løsner op for spændinger, mindsker stress og gør kroppen stærk og smidig. FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder hver sæson en lang række yogakurser for alle, begyndere som øvede. Vores yogaundervisning er oftest baseret på Hatha Yoga, som er den klassiske og mest udbredte form for yoga. Hatha Yoga arbejder hele kroppen igennem og giver øget styrke, smidighed, fordybelse, balance, koncentration, åndedrætskontrol og afspænding. Hvis du aldrig har prøvet yoga før, er Hatha Yoga et godt sted at starte!

Du kan også gå til TriYoga, hvor vi arbejder hele kroppen igennem i et flow af dynamiske og statiske yogastillinger, mens vi fokuserer på åndedrættet. Eller hvad med at prøve kræfter med den dybt afspændende og afstressende Yoga Nidra, også kaldet "yogiens søvn", som hjælper dig til at give slip og finde ro, styrker kroppens selvhelbredende kraft og afhjælper søvnproblemer. Vi tilbyder også kurser i Aqua-Yoga, hvor yogaøvelserne foregår i vand, så dine led bliver støttet og skånet, samtidig med, at du strækker og styrker musklerne.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér
Gå på Aqua-Yoga kursus i FOF

MOTION I VAND

Aqua-Yoga

Brænder du for yogaen kan du med fordel prøve Aqua-Yoga, som er yoga tilpasset vand. I det varme vand er kroppen i stand til at strække optimalt igennem, og samtidig skåner træningen dine led, styrker musklerne og forbedrer din balance og koordination.