Skip to content
Bevægelse hos FOF-Vest

Bevægelse

Få mere bevægelse ind i din hverdag

Kan du ikke få nok af bevægelse, motion og træning? Så kan du her styrke din krop og give den en kærlig håndsrækning med et eller flere af vores mange aktiviteter. Hvad enten du ønsker træning for ryggen, maven, arme eller hele kroppen, så har vi en bred palet af bevægelseshold med øvelser både med og uden udstyr (måtter, elastikker, vægte, bolde m.m.). 

Undervisningen og kurserne i bevægelse bliver varetaget af vores dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område.

Motionsholdene tilbydes i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. På hvert hold er der en dygtig underviser med erfaring klar med effektiv træning til dig i fællesskab med andre deltagere.

Bevægelse for alle 

Der er træningsformer for både unge og ældre, nybegyndere og trænede. Under hvert hold er der en beskrivelse, hvor du kan læse mere og finde ud af hvilket hold, som passer til dig og dit niveau ud fra holdbeskrivelsen. Der er bevægelseshold med starttidspunkter fra morgen til aften, så der er mulighed for at deltage, når det passer ind i din hverdag og din kalender. 

Hvad gør bevægelse ved kroppen? 

Der er mange fordele og positive virkninger ved bevægelse. Bevægelse betyder meget for det fysiske og psykiske velvære. Gennem motion og bevægelse nedsætter du risikoen for en lang række livsstilssygdomme, bl.a. hjertekarsygdomme, højt kolesterol og højt blodtryk. Du får også styr på blodsukkeret og mindsker stress i hverdagen gennem godt humør. Det er også med til at styrke knoglerne og skelettet samt immunforsvaret. 

Det er ikke kun undervisningen og bevægelserne, som giver dig glæde og styrker dig. Det er også det fællesskab du bliver en del af, som har en positiv påvirkning ved dig og din krop.  

Tilmelding til bevægelseshold i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i bevægelse. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende bevægelsesholdene, er du velkommen til at kontakte bevægelsesunderviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér