Skip to content
Madlavning og fællesskaber for mænd hos FOF Vest

Mad og fællesskaber for mænd

Mad og fællesskaber for mænd

Et kursus for dig, der ønsker at blive del af et fællesskab, hvor du lærer at lave enkle og nærende måltider.

I undervisningen har du mulighed for at sætte dit eget præg på indholdet. Den første kursusdag får vi en god snak om, hvad du har af ønsker om at afprøve af enkle måltider eller ingredienser.

I min undervisning tager jeg udgangspunkt i gode sæsonråvarer, enkle tilberedningsmetoder og smag. Smagen har stor betydning for et vellykket måltid, derfor er tilsmagning et vigtigt element gennem alle kursusdagene. Gennem resterende kursusdage vil vi, med inspiration fra jeres ønsker, tilberede og spise måltider i fællesskab.

Vi mødes kl. 17.00 i undervisningskøkkenet hos FOF Vest i Kongensgade 70 til en kop kaffe eller te og en snak om, hvilke retter vi skal tilberede. Derefter tilberedes retterne i samarbejde med andre madglade deltagere, hvor du vil få gode råd og alternative forslag til, hvordan retterne kan anvendes eller ændres. Vi spiser maden i fællesskab og til sidst hjælper vi hinanden med oprydning og rengøring.

Opskrifterne får du selvfølgelig med hjem, så du har mulighed for selv at lave retterne derhjemme eller i fællesskab med andre.

Husk at tage opbevaringsbøtter med, så du kan få rester med hjem.

Råvareprisen:
Den er mellem kr. 75,00 - 100,00 pr. gang og afregnes med underviseren inden hver kursusgang.

HUSK at melde afbud, hvis du er forhindret i at møde op til en kursusdag.