Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Kursus i fysiopilates ved FOF Aarhus

Hensyntagende fysiopilates

Fysiopilates på hensyntagende hold

Til fysiopilates træner vi med udgangspunkt i de bedste øvelser fra pilates, men arbejder ud fra et fysioterapeutisk aspekt. Øvelserne er skånsomme og effektive, og vi har især fokus på at skabe et stabilt muskelcenter omkring mave-, ryg- og bækkenbundsmusklerne. I træningen sigter vi efter, at du kommer til at kunne bevæge dig så frit og smertefrit som muligt og uden at slide på kroppen.

Vores kurser i hensyntagende fysiopilates er specielt rettet til dig med et fysisk eller psykisk handicap, som betyder, at du ikke kan deltage på et af vores almindelige hold inden for dette emne. På et hold i hensyntagende fysiopilates er I ikke flere end syv deltagere, og træningen kan tilpasses individuelt, så du arbejder med de gener, du har.

FOF Aarhus udbyder flere forskellige hold og niveauer i fysiopilates, så der er helt sikkert et hold, der passer dig.

  • Tro og love-erklæring

    Hvis du tilmelder dig til et hensyntagende bevægelseshold, skal du første undervisningsgang underskrive en "tro og love-erklæring". 
    Er du i tvivl om, om du kan deltage på et hensyntagende bevægelseshold, så ring til afdelingsleder, Lone Kristensen på tlf.: 8612 2955. 
    *prisen gælder for alle, der bor i Aarhus Kommune, hvis holdet slutter før kl. 18.00.
Filtrér

Hensyntagende hold

Har du et fysisk eller psykisk handicap, som gør det svært at deltage på vores almene hold?