Skip to content
Natur-workshop om det væredygtige liv

Natur-workshop om "Det væredygtige liv"

På denne workshop tager vi ud i livet – for at tage livet ind! Ud i den levende natur ved skov og strand for at fordybe os i nærværet, sansningen, åndedrættet og flowet af energi omkring os og inden i os selv. 

Foråret i naturen er den største og mest forunderlige transformation; fra vinterens våde tunge mørke stilhed til den først forsigtigt spirende og siden alle steder frembrusende energi af livskraft, farver og lyde… Vi mødes 2 formiddage i april og maj for i fællesskab at lade sanserne ”bade i skovens kraft” og vække krop og sjæl til live igen med groundingøvelser, ”mindful walking”, ”kram et træ” og mange andre øvelser til at sætte tempoet ned og nærværet op...

Workshoppen er for dig, som har lyst til at nyde naturen og lade dig guide gennem fælles og individuelle øvelser og oplevelser til en dybere væren i skovens skønne rum og ved havets evigt vekslende flow. Dig, som har lyst til at opleve naturen og dig selv i et aktivt samspil, som kan være en dybt givende og helende oplevelse – men kun, når du virkelig er ”til stede”. 

Lalla beskæftiger sig til dagligt blandt andet med naturterapi, træning i naturen, Qigong og mind­fulnesskurser i naturen.

Se flere hensyntagende hold HER

 

Information

  • Dato 05.05.2024-05.05.2024
  • Adresse Hestehaveskoven
    8410 Rønde
  • Bemærkninger Medbring Kom i passende tøj og fodtøj til vejret og medbring en lille rygsæk/taske med en flaske vand, et lille siddeunderlag (eller en gammel avis) og gerne en lille notesblok og noget skrive med.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.05.2024 10:00-13:00 Hestehaveskoven Lalla Wandahl
Lalla Wandahl underviser hos FOF Djursland
Underviser

Lalla Wandahl

Lalla Wandahl brænder for at dele ud af sin brede viden om krop og sundhed for at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. Lalla er erfaren fysioterapeut, kostvejleder, naturterapeut og akupunktør og har derfor et bredt udgangspunkt for at sammensætte træning og undervisning, så alle kan få noget ud af det. Målet er, at det skal være både sjovt og til at blive klogere af.