Skip to content
Natur-workshop om det væredygtige liv

Natur-workshop "Det væredygtige liv"

Natur-workshop "Det væredygtige liv"

På denne workshop tager vi ud i livet – for at tage livet ind! Ud i den levende natur ved skov og strand for at fordybe os i nærværet, sansningen, åndedrættet og flowet af energi omkring os og inden i os selv. 

Foråret i naturen er den største og mest forunderlige transformation; fra vinterens våde tunge mørke stilhed til den først forsigtigt spirende og siden alle steder frembrusende energi af livskraft, farver og lyde… Vi mødes 2 formiddage i april og maj for i fællesskab at lade sanserne ”bade i skovens kraft” og vække krop og sjæl til live igen med groundingøvelser, ”mindful walking”, ”kram et træ” og mange andre øvelser til at sætte tempoet ned og nærværet op...

Workshoppen er for dig, som har lyst til at nyde naturen og lade dig guide gennem fælles og individuelle øvelser og oplevelser til en dybere væren i skovens skønne rum og ved havets evigt vekslende flow. Dig, som har lyst til at opleve naturen og dig selv i et aktivt samspil, som kan være en dybt givende og helende oplevelse – men kun, når du virkelig er ”til stede”. 

Lalla beskæftiger sig til dagligt blandt andet med naturterapi, træning i naturen, Qigong og mind­fulnesskurser i naturen.

Se flere hensyntagende hold HER