Skip to content
Mediyoga med FOF Djursland

MediYoga - Grenaa

Mediyoga er en terapeutisk, evidensbaseret yogaform, hvor vi træner evnen til nærvær, fokus og koncentration. Vi øver os i at lytte til kroppen, som altid fortæller os hvad vi har brug for. 

MediYoga kan give dig:
💗 Indre ro og balance
💗 Mere energi og overskud
💗 Bedre koncentration
💗 Øget kropsbevidsthed

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på mine hold. Og du behøver absolut ikke at kunne sidde i skrædderstilling… Kan du sidde på en stol, kan du også dyrke MediYoga.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.01.2024 16:15-17:45 Grenaa, Pavillonen Anette Vendelboe
2 Mandag 15.01.2024 16:15-17:45 Grenaa, Pavillonen Anette Vendelboe
3 Mandag 29.01.2024 16:15-17:45 Grenaa, Pavillonen Anette Vendelboe
Se alle Se færre
Anette Vendelbo underviser hos FOF Djursland
Underviser

Anette Vendelboe

Anette startede som underviser hos FOF Djursland i 2010. Holdene spænder fra hensynstagende varmtvandstræning, Aqua Yoga, hensyntagende yoga og senest MediYoga. Udover bevægelsesholdene underviser Anette også kreativt med akryl-malekurser. Hun holder sig opdateret med ny viden, gennem inspirations kurser - både i bassin, yoga på land/vand og malekurser. Interessen for at formidle - og opsøge nyt til glæde for deltagerne, er ikke blevet mindre med årene.

Anettes baggrund er reklametegner, SSH, Mindfulness instruktør, (Senior) Yoga instruktør, Halliwick uddannelsen (Specialudd. til undervisning af mennesker med fysisk-/psykiske funktionsevne nedsættelse). Lægeeksemineret Fysiologisk Massør og MediYoga Instruktør.

'Jeg ønsker at videregive viden, som kan lindre og gøre hverdagen bedre for den enkelte’. Dette gælder såvel bevægelsesholdene som maleholdene. Det skal være sjovt at deltage på mine hold, uanset om man har smerter eller ej. Går man glad hjem - helst med smil på læben, og en god fornemmelse i kroppen, er min undervisning lykkes. Måske bliver der knyttet nye sociale relationer på holdene, som sidegevinst. Dette sker ikke sjældent.