Skip to content
Dyrk yoga hos FOF

Hatha Yoga - Rønde - Forlængelse

Start dagen med at være god ved dig selv med blid Hatha Yoga. Yoga giver fordybelse, styrke og ro i en travl hverdag. Med udgangspunkt i Hatha yogaen får du en undervisning som er grundig og kreativ bundet sammen af små flows, der giver dig fornyet energi og overskud. Vi slutter af med liggende afspænding.

Se flere krop og bevægelseshold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.05.2024 08:30-10:00 Rønde, Kultur Hotellet Pia Dissing
2 Onsdag 08.05.2024 08:30-10:00 Rønde, Kultur Hotellet Pia Dissing
3 Onsdag 15.05.2024 08:30-10:00 Rønde, Kultur Hotellet Pia Dissing
Se alle Se færre
Pia Dissing underviser hos FOF Djursland
Underviser

Pia Dissing

Jeg er 49 år, bosat i Ugelbølle, hvor jeg har boet de sidste 10 år med min familie på 5.

Relevante uddannelser:
 Certificeret sundhedsrådgiver, jeg efteruddanner mig løbende med minimum 7 årlige forløb, hvor den nyeste forskning og viden implementeres, og der eksamineres hvert andet år for at bibeholde certificeringen.
Personlig træner med certificering-Europe active (EHFA) samt registrering på EREPS på niveau 4 
Certificeret mindfulness instruktør AT WORK
Uddannet yogainstruktør hos.DGI

Desuden er jeg vinterbader, frivillig håndboldtræner og autodidakt kunstner. Mit drive er at kunne hjælpe andre mennesker i en positiv udvikling, hvad enten den er kropslig, helbredsmæssig eller mental. At se, at der bliver skabt mere vitalitet, energi og fravær af sygdomme er for mig en gave. Min overbevisning er, at hvis kroppen får de rette betingelser, er den i stand til at optimere sig selv. Siden jeg var helt ung har, sundhed, med alle de parametre det indebærer, været en kæmpe interesse for mig. Jeg ved af egen erfaring, hvad det vil sige at ændre livsstil med alt, hvad det indebærer.