Skip to content

Vi har modtaget midler fra Trygfonden: Det er til økonomisk mindre bemidlede pensionister/førtidspensionister med et Helbredstillæg eller Ældrecheck, hvor der gives op til 50% i tilskud af kursusgebyret - så længe midler haves. Hvis du betaler fuld pris ved tilmelding, frafalder muligheden. Kontakt FOF på 86325588 for denne mulighed. - Gælder KUN kurser.

Lav dine egne fødeboller FOF

Juleflødeboller - Grenaa

Lær at lave lækre juleflødeboller fra bunden med FOF Djursland

1-DAGS KURSUS

Drømmer du om at mestre kunsten at lave håndlavede flødeboller – perfekt til julens hygge og forkælelse? Kom med til en stemningsfuld og inspirerende juleworkshop med Zsofia chocolatier fra Cooking Therapy, hvor vi dykker ned i flødebollernes søde og luftige univers.

Vi skal arbejde med skum, chokoladeovertræk og julede smagskombinationer, mens vi udforsker, hvordan du kan skabe dine egne unikke flødeboller med et personligt touch.

Hvad skal vi lave?

  • Vi starter med en introduktion til flødeboller – hvordan de laves, og hvad der gør en god flødebolle.
  • Vi laver en luftig og cremet skum med julede smage som kanel, appelsin, vanilje, saltkaramel .
  • Vi lærer at overtrække flødebollerne med perfekt tempereret chokolade for at få det helt rigtige knæk.
  • Vi dekorerer med nødder, krymmel, frysetørrede bær og et strejf af juleglimmer, så de bliver både smukke og lækre.

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere madhold HER

Information

  • Dato 29.11.2025-29.11.2025
  • Adresse Grenaa, Søndre Skole
    Åboulevarden 64
    8500 Grenaa
  • Lokale Husgerning 1
  • Bemærkninger Der skal betales kr. 120 til underviser for 12 mini og 8 store føldeboller. Medbring: Røremaskine hvis du har en, forklæde 2 æsker og godt humør.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.11.2025 10:00-14:00 Grenaa, Søndre Skole Zsofia Anna Toth
Zsofia Anna Toth - underviser FOF Djursland
Underviser

Zsofia Anna Toth

Zsofia tilbyder mindful cooking- og chokoladekurser med Cooking Therapy som kognitiv terapeut og coach. Som passioneret Chocolatier med mange års erfaring i Danmark, specialiserer hun sig i chokoladefremstilling og undervisning af andre i at mestre denne kunst. Zsofisas kurser kombinerer teoretisk viden med praktiske teknikker, designet til at inspirere og uddanne chokoladeentusiaster i håndværkets fine detaljer.
Hun brænder for gastronomi, madkultur, madhistorie og studier. Hun trives med at skabe et intimt læringsmiljø, hvor små grupper kan samles og dele en fantastisk, sjov og lærerig oplevelse. Gennem kombinationen af teori, praktiske færdigheder og hendes kærlighed til mad, ønsker hun at opbygge en følelse af fællesskab og passion for at skabe, spise og være sammen.