Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Motion og bevægelse for hele kroppen – gratis

Motion og bevægelse for hele kroppen gratis

Hos FOF kan du få tilbudt én sæson med gratis undervisning, hvis du har bevægelsesproblemer. I samarbejde med Herning Kommune tilbyder FOF gratis specialundervisning, der sigter efter at afhjælpe eller begrænse virkningerne af et bevægelseshandicap. Undervisningen tilrettelægges efter den enkeltes behov og muligheder. 

Læs nærmere om de forskellige træningsformer vi tilbyder her:

Blid yoga: Fysisk får vi strakt kroppen ud og sluppet de spændinger, som følger os i svære stunder. Psykisk arbejder vi med at slippe tankestrømmene og komme tilbage til vores krop. Vi vil trække vejret helt ned i lungerne, slippe stress og vende tilbage til nu og her, krop og vejrtrækning og lave restorative yogastillinger, stræk, meditation og afspænding.

Fysioterapeutisk træning: Skånsom og hensyntagende motion og bevægelse for hele kroppen. Til dig med lidelser i bevægeapparatet eller kredsløbet. Rolig mobilisering af leddene, balance og stabilitet samt blid udstrækning og afspænding med inddragelse af åndedrættet. Undervisningen skal afhjælpe den pågældendes bevægelsesproblem.

Varmtvandstræning: Mange oplever, at træning i vand har en lindrende effekt. Ved gratis vandtræning for bevægelseshæmmede forstår man en målrettet undervisning, der er tilrettelagt efter den enkeltes behov og muligheder. Undervisningen skal afhjælpe den pågældendes bevægelsesproblem. Vand temperaturen er mellem 30-35 grader.

Undervisningen er gratis - hvis du er bosiddende i Herning Kommune - og der stilles derfor krav om, at kursisten gennemgår en visitation hos underviseren, inden undervisningen kan påbegyndes. 


Sådan gør du, hvis du ønsker at komme i betragtning til gratis undervisning

1. Download ansøgning til gratis undervisning

2. Udfyld ansøgningsskemaet og returner det til FOF pr.  mail eller ved personlig henvendelse på kontoret

3. Når din ansøgning er registreret, modtager du en bekræftelse herpå

Har du spørgsmål?
Ring
til os på  tlf. 97 22 47 44 eller kom ind på kontoret
Filtrér