Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Yoga - lær at lave solhilsen

Prøv vores trin for trin guide til at lave en solhilsen

Start dagen med en solhilsen – en blid yogaserie, som varmer hele kroppen op og giver masser af energi. På sanskrit har serien navnet "surya namaskara", hvilket betyder ”at hilse solen”, og en solhilsen er da også et perfekt morgenritual, fordi den sætter gang i kredsløbet og strækker musklerne igennem. Øvelserne udføres i et glidende flow i takt med åndedrættet, og hver stilling er en modstilling til den foregående, som derfor giver et nyt stræk.

Følg billederne her og øv dig i den kendte yogaserie, der hjælper dig til at strække kroppen igennem og starte hver dag fyldt med energi. Alle kan lave solhilsner uanset niveau, jo dygtigere du bliver, jo dybere og mere kontrolleret kan du lave hver øvelse og på den måde øge niveauet.

Solhilsen hos FOF København

Har du lyst til at dyrke yoga, kan du tilmelde dig et af vores mange yogahold. Vi tilbyder mange typer af yoga for både børn, unge, familier og voksne. Her er noget for enhver smag  uanset om du vil lære at finde ro og balance i hverdagen, men yogaen styrker også kroppen og kan hjælpe dig med at øge både smidighed og styrke. Med lidt øvelse, bliver du snart en dygtig yogi og når dine mål.

Yoga og mindfulness hold og workhops hos FOF København

Motion, dans og yoga

Yoga for voksne

Vi tilbyder en bred vifte af yogahold. Her er noget for dig, der ønsker ro og fokus på åndedrættet, men også for dig, der vil have sved på panden og vil bruge yogaen til at styrke kroppen.