Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Pilates

Pilates i København – opnå styrke og udholdenhed

Få styr på åndedrættet og styrk de centrale muskler med et pilateskursus hos FOF København. På et kursus i pilates arbejder vi med sammenhængen mellem åndedrættet og mavemusklerne for at stabilisere rygsøjlen og bækkenet. Pilates stimulerer muskelbalance, udholdenhed og styrke. Vores pilatesundervisning dækker over den klassiske holdningskorrigerende pilates. Som udgangspunkt er alle vores hold åbne for begyndere, men vi har også kurser for letøvede og øvede deltagere. 

Hvor kan jeg gå til pilates?

Du kan gå til pilates i bl.a. København, på Frederiksberg, Søborg og Kongens Lyngby i vores lækre og moderne lokaler. Se adresse under holdinfo.

Hvem er underviserne?

Vores pilatesundervisning er tilrettelagt af dygtige og passionerede undervisere med flere års erfaring som instruktører. Underviserne lader sig løbende inspirere og uddanne for at holde sig opdaterede med den nyeste viden.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte pilateskursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3