Skip to content
foto af personer der dyrker yoga

Iyengar yoga

Stabilitet, styrke og balance i krop og sind med iyengar yoga

Iyengar yoga har rødder dybt i den klassiske yogatradition. Den giver stabilitet, styrke, koncentration og balance i krop og sind. I undervisningen vil du møde klassiske yogastillinger og åndedrætsteknikker tilpasset det moderne menneske.

Hvem underviser i iyengar yoga?

Alle undervisere på vores hold i iyengar yoga er uddannede og har erfaring indenfor området – det sikrer dig en tryg og inspirerende undervisning. Læs mere om den enkelte underviser under de forskellige hold. 

Hvilket niveau foregår undervisningen på i iyengar yoga?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF København og Nordsjællands yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i iyengar yoga?

Du kan se alle vores iyengar yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København og omegn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér