Skip to content
Yoga hos FOF København

Iyengar yoga

Stabilitet, styrke og balance i krop og sind med Iyengar yoga

Iyengar yoga har rødder dybt i den klassiske yogatradition, den giver stabilitet, styrke, koncentration og balance i krop og sind. I undervisningen vil du møde klassiske yogastillinger og åndedrætsteknikker, tilpasset det moderne menneske.

Hvem underviser i Iyengar yoga?

Alle undervisere er internationalt certificerede, har gennemført en 3-årig uddannelse og har min. 6 års erfaring med Iyengar Yoga – det sikrer dig en tryg og inspirerende undervisning.

Hvilket niveau foregår undervisningen på i Iyengar yoga?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i Iyengar yoga?

Du kan se alle vores anstanga yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København og de andre områder, vi dækker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér