Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Gå til yoga hos FOF København

Kalender

Kalender

FOF København har året rundt en lang række yogahold og -workshops til dig, der trænger til at komme ned i gear, mens du styrker krop og sind.

Vi har kurser i en lang række forskellige stilarter – bl.a. hatha, vinyasa, iyengar og astanga. Få masser af glæde, inspiration og motion på vores yogahold, der alle ledes af kompetente instruktører.

Vores yogakurser foregår både i København og det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores yogahold. Du kan derfor nemt planlægge en aktivitet, der passer i din kalender. Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores yogakurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alt vores yogaundervisning her: Yoga.

Filtrér
  1. 1
  2. 2