Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

foto af personer der dyrker yoga

Workshops og ugekurser

Yoga-workshops og ugekurser i København – yoga i dybden og på rekordtid

Har du ikke tid til at dyrke yoga på ugentlig basis, eller er du komplet bidt af yoga og drømmer om at dykke endnu dybere ned i yogaens verden? På vores yoga-workshops og yoga-ugekurser kan du helt uforpligtende prøve nye yogaformer, hente inspiration fra hele verden, nørde igennem med særlige yogateknikker og lære mere om yogaens rødder og grundbegreber. 

Hiv en enkelt dag eller en hel uge ud af kalenderen og deltag i en af vores mange yoga-workshops og yoga-ugekurser. Du kan f.eks. bruge din efterårsferie, juleferie, vinterferie eller påskeferie på yoga, detox og mindset-træning. Eller hvad med at dykke ned i særlige hjørner af yogaens univers og lære, hvordan du plejer kontorkroppen, træner din core eller inkorporerer yogaens filosofi og teknikker i din hverdag? På alle vores yoga-workshops og yoga-ugekurser lærer du enkle øvelser, som du sagtens kan lave derhjemme. 

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser på jeres yoga-workshops og ugekurser?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan se alle vores workshops og ugekurser herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København, Frederiksberg, Kongens Lyngby og Søborg. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2