Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Efterfødseltræning

I form efter fødsel

I form efter fødsel

I form efter fødslen

Efterfødselstræning for dig der lige er blevet mor. På dette hold har du muligheden for at drage omsorg for dig selv og din krop og blive glad og stærk til livet med baby i selskab med andre nybagte mødre. Med inspiration fra både yoga og funktionel træning sætter vi fokus på de områder af kroppen, der har været særligt belastede under graviditet og fødsel. Gennem nærende og styrkende øvelser træner vi både bækkenbund, mave, baller og ryg. Trætte og ømme skuldre får også kærlig opmærksomhed. Vi slutter hver gang med en blid og energigivende afspænding.

Vi lægger roligt fra start og øger herefter intensiteten fra gang til gang. Det er vigtigt, at du hver gang lytter efter din krop og tager de hensyn, du har brug for, for at træningen bliver en god oplevelse for dig. Som nybagt mor er der mange forandringer og mange (nye) følelser, du skal forholde dig til. Til efterfødselstræning er der plads til, at du kommer, som du er, lige netop i dag – også de dage hvor energien ikke er i top.

Du kan starte på efterfødselstræning ca. 4 uger efter en vaginal fødsel. Har du født ved kejsersnit, anbefaler vi, at du venter til der er gået 6 uger.

Din baby er selvfølgelig velkommen på kurset, men inddrages ikke i undervisningen.