Skip to content
Anne Husted Hansen

Motion og dans

Motion og dans

Alle kan lære at danse - dans dig til et gladere og sundere liv!

 

Dans for alle hos FOF Odense

Dans er sjovt, bringer smilet frem og virker helbredende mod dårligt humør. Tilmeld dig et dansekursus hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart og tag del i det danseglade fællesskab. Mærk dansens positive effekt på både krop og sind – det gode humør varer ved, længe efter du har forladt danselokalet.  

 

Dans med os verden rundt

Kom med os og forsvind hen i de arabiske rytmer med mavedans og udfordre dig selv, din muskelkontrol og smidighed. 
Du kan også prøve kræfter med Salsation, som kommer fra ordene salsa og sensation. Her ligger vægten på samspillet mellem instruktør og deltagere og musikaliteten i koreografien. Der danses til et mix af forskellige rytmer og stilarter.
Prøv også crossdance, hvor god musik og hurtige dansetrin er i centrum, og hvor smilet nok skal komme frem på læberne samtidig med sveden på panden. Vi har mange forskellige hold med dans – så find det, som er lige dig og tilmeld dig!

Alle niveauer

Her behøver du ingen tidligere erfaring med dans – du kan sagtens deltage i et af vores dansekurser uden nogle problemer, selvom du er helt ny. Alt det kræver er, at du er glad for at få bevæget kroppen til god musik. Hele din krop bliver aktiveret, når du danser og bliver trænet i en kombination af styrketræning og cardio. 

Undervisere

Vores undervisere er dygtige dansere og skal nok få dig ud af din komfort-zone. De brænder for deres fag, og de ved, hvilke vanskeligheder der er, ved at kaste sig i dans, men også hvordan man har det sjovt – for det er noget af det vigtige. 

Vi håber at se dig på et af vores hold.

Og hvis du selv er danselærer og ønsker at undervise, så skriv endelig til os – vi vil gerne høre fra dig.