Skip to content

Aftenskolen er åben for alle uden krav om coronapas, men vi skal naturligvis opfordre til rettidig omhu, så man ikke møder op med symptomer på sygdom. Så hjælpes vi ad med at passe på hinanden! (Der skal dog forevises coronapas til Kulturhøjskolen).

Dans hos FOF

Motion og dans

Motion og dans

Alle kan lære at danse - dans dig til et gladere og sundere liv!

 

Dans for alle hos FOF Odense

Dans er sjovt, bringer smilet frem og virker helbredende mod dårligt humør. Tilmeld dig et dansekursus hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart og tag del i det danseglade fællesskab. Mærk dansens positive effekt på både krop og sind – det gode humør varer ved, længe efter du har forladt danselokalet.  

 

Forsvind hen i de arabiske rytmer med mavedans, og bliv udfordret på din muskelkontrol og smidighed. Eller prøv crossdance, hvor god musik og hurtige dansetrin nok skal få smilet frem på dine læber og sveden på din pande. Du kan også tilmelde dig holdet Dans dig glad, hvor du kan udforske en masse forskellige dansegenre. 

 

Du behøver ingen tidligere erfaring med dans for at deltage på et af FOF’s dansekurser, du skal bare være glad for at bevæge dig til god musik. Hele kroppen er aktiveret når man danser og bliver trænet i en kombination af styrketræning og cardio. Læs mere om dans nedenfor.