Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Fællessang - sommer

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.05.2023 16:30-18:00 Sønderborg Kaserne Mette Rasmussen
2 Tirsdag 09.05.2023 16:30-18:00 Sønderborg Kaserne Mette Rasmussen
3 Tirsdag 16.05.2023 16:30-18:00 Sønderborg Kaserne Mette Rasmussen
Se alle Se færre

Mette Rasmussen

Chefdirigent for Sønderjysk Pigekor og Drengekor. Kunstnerisk leder af Det Sønderjyske Sangcenter.
Mette er uddannet cand.phil. i musikvidenskab med sidefag i engelsk fra Aarhus Universitet. Desuden private studier i sang og direktion. Hun har selv været aktiv korsanger og solist i mange år.
Hun har varetaget en lang række opgaver inden for musikadministration, bl.a. som korkonsulent, bestyrelsesarbejde i bl.a. Verdenskoret (Jeunesses Musicales), som pædagogisk medarbejder ved Sønderjyllands Symfoniorkester og som lærer/korleder på Sønderborg Statsskole.

Det Sønderjyske Sangcenter

Vi er i FOF Sønderborg meget glade for vores nye samarbejde med Det Sønderjyske Sangcenter. Sangcentret er sat i verden for at styrke sangen og arbejder i hele området langs den dansk-tyske grænse og i hele Sønderborg Kommune. 

Her finder du os

FOF Sønderborg og Det Sønderjyske Sangcenter deler adresse på Sønderborg Kaserne, Gerlachsgade 2. FOF Sønderborg finder du i Aftenskolernes hus på 5. sal, mens Det Sønderjyske Sangcenter er hjemmehørende på 4. sal.