Skip to content
Bevægelse, motion og træning hos FOF-Vest

Bevægelse, motion og træning

Fokus på bevægelse, motion og træning i fællesskab

Er du klar til at kaste dig og din krop ud i sjov og sund bevægelse? Vi tilbyder alt fra rolig afspænding, balance og smidighed til udholdenhed, styrke og dans. Vi har et stort udbud af bevægelseshold til alle, både unge og ældre. 

Motion skaber energi og glæde, så du får mere overskud i hverdagen. 

Hvis du oplever en stresset hverdag, kan du her sætte tempoet ned med blandt andet yoga eller pilates. Hvis du i din hverdag sidder meget ned og har brug for at få styrket kroppen, komme i form eller tabe de overflødige kilo og blive slankere, så er det blandt andet muligt på vores bevægelses- og yogahold. 

Vi tilbyder bevægelseshold inden for kategorierne bevægelse, mental sundhedhensyntagende hold, pilates og yoga.

Find det rette hold til dig 

Holdene bliver tilrettelagt efter dig og dine behov i form af alternative øvelser, metoder og hjælpeværktøjer. Du er i gode hænder hos vores kompetente undervisere, der har en relevant baggrund og giver dig personlig feedback til dit træningsprogram. 

Hvis du har nogle skavanker, psykiske behov, skader eller på en anden måde har problemer med helbredet, har vi også hold til dig. Meld dig til et af de hensyntagende hold, hvor holdene er mindre og der bliver brugt mere tid til den enkelte person. 

Tilmelding til bevægelse, motion og træning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Har du spørgsmål til bevægelses-, motions- og træningsholdene, niveauer eller tilmelding, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer på de enkelte hold eller til FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk