Skip to content

Få 50% af kursusgebyret dækket: Gælder kun for dig med Helbredstillæg eller Ældrecheck. Vi har modtaget midler fra Trygfonden: Det er til økonomisk trængende pensionister/førtidspensionister, der har et Helbredstillæg eller modtager Ældrecheck. I disse tilfælde kan vi give op til 50% af kursusgebyret i tilskud - så længe midler haves. Kontakt FOF på 86325588 for denne mulighed. Hvis du tilmelder dig via hjemmesiden og betaler fuld pris ved tilmelding, frafalder muligheden. Gælder KUN kurser.

Bliv din egen pizzabager - Grenaa med FOF Djursland

Bliv din egen pizzabager - Grenaa

– lær at lave autentisk italiensk pizza – fra bunden

1-DAGS KURSUS

Drømmer du om at mestre kunsten at lave den perfekte pizza? På vores kursus lærer du alt, hvad du behøver for at bage som en ægte pizzaiolo.

På dette kursus lærer du blandt andet: 

  • Hvilken meltype skal du bruge?
  • Den perfekte tomatsovs – hvad skal der i?
  • Hvor meget fyld er optimalt?
  • Hvorfor skal pizzadejen hvile i 24 timer?
  • Skal du bruge surdej eller gær?
  • Alm. ovn vs. bagestål vs. pizzaovn – hvad er bedst?

Prøv at bage i en ægte italiensk Effeuno-pizzaovn

Efter kurset vil du være klar til at imponere familie og venner med hjemmelavet pizza. Du lærer at lave den perfekte pizzadej, eksperimenterer med forskellige toppings og smager på lækre varianter – og der bliver nok også lidt til at tage med hjem.

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere madhold HER




Information

  • Dato 19.09.2025-19.09.2025
  • Adresse Grenaa, Søndre Skole
    Åboulevarden 64
    8500 Grenaa
  • Lokale Husgerning 1
  • Bemærkninger Der skal betales kr. 150 for råvarer til underviser. Medbring: egne drikkevarer evt. et glas rødvin, godt humør og et forklæde. Du har også en pizza med hjem.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 19.09.2025 17:00-20:15 Grenaa, Søndre Skole John Bramsen
John Bramsen - underviser hos FOF Djursland
Underviser

John Bramsen

John er født i 1972 og uddannet bager i 1991. Han har undervist siden 2012 og været selvstændig i 17 år og 18 år som Bagermester.
John har været til DM en gang og fik en 3 plads i Rugbrød. Han elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget og derved videregive guldkorn i sin undervisning. John mener man lærer bedst når man har fingrene i dejen eller hvad det nu er I arbejder med, derfor er meget af undervisningen også praktisk. Det vigtige for ham er, at når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det vi har arbejdet med. Det sjove ved dette fag er at vi alle lærer nyt hver dag.