Skip to content
foto af kvinde der dyrker yoga

Yoga

Byg bro mellem krop og sjæl, hoved og krop, følelser og intellekt

Interessen for at bygge bro mellem øst og vest, hoved og krop, følelser og intellekt eksploderer i disse år. Hos FOF København tilbyder vi en lang række forskellige kurser, som både tilgodeser din krop og dit sind. Vælg mellem en lang række forskellige yoga-kurser, hvor du lærer at stilne sindet, håndtere stress og træne din krops fleksibilitet. 

Hvorfor er yoga godt?

Yoga er ikke kun godt for sindet, men også for kroppen. Ved at kombinerer fysiske stillinger, vejrtrækningsøvelser og meditation skabes der en balance mellem krop og sind. Yoga har derfor mange fordele for dig og din krop. Ved at udføre forskellige yogastillingerne strækkes musklerne, som kan forbedre kroppens smidighed og styrke.

Derudover kan yoga hjælpe dig med bl.a. at forbedre din kropsholdning og styrke ryggen for at undgå rygsmerter. Yoga kan også hjælpe dig med at reducere dit stressniveau, og dette kan vejrtrækningsøvelser bl.a. hjælpe med.

Hvilken yoga skal jeg vælge?

Vi har yogaformer fra den rolige og blide til den dynamiske og intense yoga. Hvis du ønsker en yogaform med fokus på afspænding og åndedrættet, kunne iyengar eller hatha yoga være noget for dig. Hvis du derimod gerne vil udfordres, tilbyder vi også astanga yoga, som er en dynamisk yogaform.

Derudover har vi også mindful yoga, som består af meditationer og mindfulness.

Du kan også prøve yoga i kombination med pilates og ballet, hvor vi sammensætter forskellige træningsoplevelser med hinanden.

Hvem dyrker yoga?

Afhængig af yogaformen kan yoga generelt hjælpe dig med at få et større overskud i hverdagen. Uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år, bliver undervisningen tilpasset til den enkeltes behov.

Er du i tvivl om, hvilken yogaform, som passer bedst til dig, kan du prøve en af vores forskellige workshops.

Alle aldre og kroppe er velkomne, men det afhænger af yogatypen. Vi tilbyder både familieyoga, yoga for seniorer og gravidyoga.

Tilmelding til yoga

Nedenfor kan du se alle de hold, som vi tilbyder. Her kan du også tilmelde dig den træningsform, som passer dig bedst. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Yoga hold, kursus og workshops hos FOF København

YOGA

Yoga for mænd

Er du stiv som et bræt eller døjer du med tilbagevendende skader som forstrækninger eller ømme led? Så er dette hold – særligt tilrettelagt mænd – nok noget for dig!