Skip to content
foto af personer der dyrker yoga

Yoga mix

Yoga i kombination med pilates og ballet – det bedste fra alle verdener

Få det bedste fra alle verdener og prøv et af vores hold, der kombinerer yogaens blide stræk med f.eks. styrken og intensiteten fra pilates eller elegancen fra ballet. Ved at kombinere øvelser fra de forskellige træningsformer, nuanceres træningsoplevelsen, så du både udstrækker kroppen og opbygger en stærk kernemuskulatur.

Prøv f.eks. yogalates, som er en blanding af yoga og pilates, eller prøv kræfter med barre-yoga, hvor vi træner ved barren for at få en flot kropsholdning. 

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser, uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem er underviseren?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan se alle vores hold i yoga mix herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København, Kongens Lyngby og Søborg. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér