Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Yoga og mindfulness hos FOF København

Yoga mix

Yoga i kombination med pilates, ballet og gotvedgymnastik – det bedste fra alle verdener

Få det bedste fra alle verdener og prøv et af vores hold, der kombinerer yogaens blide stræk med fx styrken og intensiteten fra pilates eller elegancen fra ballet. Ved at kombinere øvelser fra de forskellige træningsformer, nuanceres træningsoplevelsen, så du både udstrækker kroppen og opbygger en stærk kernemuskulatur.

Prøv f.eks. yogalates, som er en blanding af yoga og pilates, eller prøv kræfter med barre-yoga, hvor vi træner ved barren for at få en flot kropsholdning. Du kan også tilmelde dig gotved-yoga, som kombinerer den frigørende bevægelse i gotvedgymnastikken med elementer fra yogaen.

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem er underviseren?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan se alle vores yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København, Lyngby og Gentofte. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér