Skip to content

Hør nyt om kurser, foredrag og ture! Skriv til info@fof-sydost.dk og du vil fremover modtage vores nyhedsmails.

Yoga - skånsom

Mange har en skavank, en sygdom eller en midlertidig skade, fysisk eller psykisk, som gør det svært eller umuligt at følge et almindeligt yogahold. Hvis du er en af dem, er dette hold til dig!
Du vil opleve en blid form for Hatha Yoga, hvor programmet bliver tilrettelagt efter hver enkelt elevs behov. Hvor der er en grundig opvarmning. Øvelser, der strækker og styrker dine muskler og arbejder dine led igennem, så du opnår øget mobilitet. Der vil være en del åndedrætsøvelser, som skaber ro og balance og hver gang afsluttes med en afspændingsøvelse, så krop og sind får lov at slappe helt af.
Det hele sat sammen, så du opnår øget velbefindende.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.01.2024 11:00-12:30 Dansesal Gartnervej Marion Bjerglykke
2 Torsdag 11.01.2024 11:00-12:30 Dansesal Gartnervej Marion Bjerglykke
3 Torsdag 18.01.2024 11:00-12:30 Dansesal Gartnervej Marion Bjerglykke
Se alle Se færre
Underviser

Marion Bjerglykke

Siden jeg var i begyndelsen af 20érne har yoga været en stor stor del af mit liv og hverdag. Efter et længere ophold i Indien, af 3-4 måneders varighed, påbegyndte jeg i 2008 min første yogalæreruddannelse hos Dansk Yoga.
Da jeg nogle år senere fik børn, blev der åbnet en ny ”yogadør”. Jeg oplevede hvordan yogaen havde en positiv effekt på mine børn, en effekt jeg også kunne kende fra mine egne oplevelser og erfaringer med yoga. Jeg så hvordan yogaen skabte en indre ro, en balance og en sund kropsbevidsthed hos børnene. Jeg brænder I dag for at give dette videre til både børn og voksne.
Jeg har taget børneyoga uddannelse/kurser hos bla. Det Lille Yogahus, Sissel Siegumfeldt og Maiken  Gesche Nickel.