Skip to content

Motion & sundhed

Motion & sundhed hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Hold krop og hjerne i form - uanset om du er til styrkende motion eller nærende afspænding hos FOF Sydøst

Ligesom sind og intellekt trænes og holdes vedlige med foredrag fyldt med ny viden og nye perspektiver, så skal kroppen også holdes i gang. Dyrk motion hos FOF Sydøst, hvor du kan vælge mellem en lang række motionshold, hvor nogle sætter gang i pulsen, udfordrer balancen eller styrken, og andre er mere skånsomme og blide. FOF Sydøst har motionshold for enhver smag, og der vil også være et til dig.

Igen i år har vi SMART Træning, der sender hjernen i fitnesscenter. Du kan dyrke alsidig motion på bevægelseshold, hvor vi arbejder med at styrke muskler og krop, samtidig med at pulsen kommer op. Eller du kan vælge yoga, Pilates og Gyrokinesis, hvor fokus er på at styrke muskulaturen og smøre leddene, ligesom du vil møde afspænding og åndedrætstræning, hvor meditation og fordybelse går hånd i hånd med fysisk træning. FOF Sydøst tilbyder også motionshold og yoga for mænd. 

Hvis du elsker vand, har vi mange former for dejlig og sommetider krævende vandgymnastik, blandt andet på vores XXXL-hold. Vi arbejder med bevægelse i vand, fordi det er en fantastisk træningsform, der er skånsom for kroppen - og som samtidig giver en naturlig ekstra modstand. I Vordingborg tilbydes varmtvandstræning. 

Hvis du har brug for særlig skånsom motion, f.eks. på grund af gigt eller andre fysiske udfordringer, så tilbyder FOF Sydøst også mulighed for at træne på mindre motionshold. Vi har fysioterapeutisk træning i Stege, Nykøbing, Haslev og Vordingborg, hvor der bliver taget særligt hensyn til din situation, og hvor træningen vil blive tilpasset dine behov. Vores kyndige undervisere vil tage hånd om den enkelte og sikre, at træningen tilpasses og hjælper den enkelte bedst muligt. 

Hvor kan jeg dyrke motion med FOF Sydøst?

Du kan dyrke motion i en lang række byer på Sydsjælland, Lolland og Falster. Vi tilbyder motion i Nykøbing Falster, Vordingborg, Haslev, Faxe, Rønnede, Præstø, Stubbekøbing, Stege, Sakskøbing, Eskilstrup, Holeby og Rødby.

Du kan se vores aktuelle motionshold her på siden. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på tlf. 3074 5671.